Хорови концерти на мъжки хор от Швейцария и хор „Севтополис”


Мъжкият хор „И кантори делле чиме” от гр. Лугано – Швейцария ще бъде посрещнат на 30 юни и 01 юли 2012 г. от Смесен камерен хор „Севтополис” с диригент Дора Кошева при НЧ „Възродена искра – 2000”.

продължава>
 

Изложба на част от картините на Първи регионален пленер за детска рисунка „Казанлък през нашите очи” 1 – 3 юни 2012 г.

От днес 27 юни до 29 юни 2012 г. на ул. „Искра” гражданите на Казанлък ще могат да видят част от рисунките създадените по време на регионалния пленер за детска рисунка, който се проведе от 1 – 3 юни 2012 г.

продължава>
 

Нови награди за школата по пиано и забавна песен при НЧ „Възродена искра – 2000”

Възпитаниците на клaвирния педагог  Мариана Мъгева се завърнаха от Международния детски фестивал ,,Слънце, радост, красота” гр.Несебър, с пълен комплект награди от 1-во, 2-ро, и  3-то място. За 13-та поредна година от 15.06.до 19.06 се провежда конкурс в различни жанрове на изкуствата.Тази година участниците бяха 4200 души от Русия, Украйна, Молдова, Грузия, Полша, България и много други страни.

продължава>
 

Награди от Международен фестивал “Слънце, радост, красота” – Несебър за балетно - танцов център „Грация”

В гр. Несебър от 15 – 19 юни се проведе XIII Международен фестивал “Слънце, радост, красота”. Тази година във фестивала се включиха 4 200 участника от десет държави. Балетно – танцов център „Грация” взе участие в конкурсната част от фестивала. В битката със силната конкуренция в лицето на Русия и Украйна нашата казанлъшка „Грация” с художествен ръководител, хореограф и педагог Алла Ангелова и преподавател – хореограф по съвременна хореография Юлиана Ангелова, успя да се пребори и се представи професионално и перфектно, като завоюва пет първи места и едно второ място.

продължава>
 

Zumba party - Казанлък

Заповядайте на първото zumba party в Казанлък, което ще се проведе на 21 юни / четвъртък / от 20:00 часа в ресторант „Лагуна”. Zumba е най-новата денс-фитнес програма завладяла света. Съчетание от горещи латиноамерикански и денс ритми и лесни за изпълнение стъпки.
Елате и опитайте! Очакват Ви много забавление, танци и емоции.

 

Концерт „Магията – талант”

При изключителен интерес премина Първият годишен концерт на творческите колективи при НЧ „Възродена искра – 2000” на 12 юни от 18:00 часа в Културен дом „Арсенал”.
Специален гост на концерта беше световно известния китарист Йоханес Мьолер от Швеция, който поздрави публиката и участниците с произведението „Песента на майката”.
В концерта се включиха 88 участника, които очароваха публиката със своите танцувални, вокални и инструментални изпълнения.
Ръководството и читалищните дейци на НЧ „Възродена искра – 2000” получиха поздравителен адрес и цветя от г-жа Галина Стоянова – Кмет на Община Казанлък.

 

Концерт „Магията – талант”

НЧ „Възродена искра – 2000” на 12 юни от 18:00 часа в Културен дом „Арсенал” организира концерт „Магията – талант” с участието на Школа за класическа китара, Школа по пиано и забавна песен, Смесен камерен хор „Севтополис”, балетно – танцов център „Грация”, балет „Финес”, група „Зумба”, Джаз трио и рок група “What the funk”.
В концерта ще се включат 88 участника, които притежават и развиват магията – талант под ръководството на професионални преподаватели.

Заповядайте!
Вход свободен!

 


Страница 66 от 71

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
01 НОВИНИ