Зумба – латино, брейк парти

На 08 февруари 2013 год. /петък / от 20:00 до 23:00 часа Зумба – латино, брейк парти в бар „Панорама”.  Партито е по случай една година от създаването на клуб за Зумба фитнес с лицензирания инструктор Гергана Начева при НЧ „Възродена искра – 2000”.

продължава>
 

Дни на класическата китара

НЧ „Възродена искра – 2000” и Школата за класическа китара с преподаватели Стефан Христов и Манчо Караилиев организират Дни на класическата китара на 26 и 27 януари 2013 год. от 12:00 часа във Военен клуб – бар „Куикли”.

продължава>
 

Латино танци

Клуб по латино танци се открива в НЧ „Възродена искра – 2000”.
Занятията ще започнат на 26 януари 2013 год. от 11:00 часа с инструктор Стефан Дончев.
Заповядайте, да се забавляваме заедно!

 

Поздравления и подаръци за ръководителите на БТЦ „Грация” по повод 30-годишнината от създаването на Представителен балетен ансамбъл „Грация”

"Грация" подари на Алла истинска звезда от Вселената написана от Диана Рамналиева.
Възпитаничките на Алла Ангелова, балетният педагог, донесъл на Казанлък стотици национални и международни награди от фестивали и конкурси, подариха на своята преподавателка истинска звезда от съзвездието Стрелец, придружена с нарочен сертификат.

продължава>
 

Зумба парти

На 21 декември 2012 год. /петък / от 20:30 часа Зумба парти в бар „Панорама”. За първи път в Казанлък ще гостува Николай Пашов – зумба инструктор и брейк танцьор от гр. Сливен. Гост инструктора ще демонстрира и своите умения като брейк танцьор.
Предстоящото събитие е част от поредицата предвидени от НЧ „Възродена искра – 2000” зумба фитнес изяви, които допринасят за еуфоричното настроение завладяло света, страната и Казанлък.

В партито може да се присъедини всеки желаещ, за да усети емоцията която носи зумбата.

 

Смесен камерен хор “Севтополис” при НЧ „Възродена искра – 2000” е поканен да гостува в Карлово

След 10 годишния юбилеен концерт и Коледния концерт на НЧ „Възродена искра – 2000”, Смесен камерен хор “Севтополис” с диригент Дора Кошева е поканен да участва в Коледен концерт на 21 декември 2012 год. в гр. Карлово.

продължава>
 

Формации на НЧ “Възродена искра - 2000“ гостуват в Стара Загора

Весела Паунова и Димитрина Атанасова от Школата за забавна песен с ръководител Мариана Мъгева и балет „Финес” с ръководител Гергана Начева гостуваха на 17 декември на нетрадиционна сцена в един от хипермаркетите на Стара Загора.

продължава>
 


Страница 60 от 70

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
01 НОВИНИ