Смесен камерен хор „Севтополис посреща гости от Франция

Смесен камерен хор „Севтополис” при  НЧ „Възродена искра – 2000” продължава традицията да посреща гости от чужбина и страната.

продължава>
 

Концерт на испански фламенко китарист

През 2012 год. казанлъчани успяха да се докоснат до виртуозите на китара Йоханес Мйолер – Швеция и Стенли Джордан – САЩ. Отново гражданите ще имат възможността да видят и чуят изпълнител на една от най-добрите китарни школи в света.

продължава>
 

За четвърти пореден път Казанлъшките китаристи при НЧ „Възродена искра -2000” се завърнаха с награди от Международния конкурс за класическа китара – Кюстендил

От провелият се от 3 - 6 април Международен форум за класическа китара в гр. Кюстендил учениците на преподавателя Стефан Христов се завърнаха с три награди.

продължава>
 

Зумба с Гери отново участници в Fanta dance stade

На 31 март 2013 г. за втори път се проведе Националното събитие Fanta dance stade в гр. Стара Загора.

продължава>
 

Концерт на младите китаристи от НЧ „Възродена искра – 2000”

Наскоро завърналите се китаристи Диан Тодоров, Калоян Стефанов и Стоян Русев от 26-то издание Дни на класическата китара – Варна, от 3 – 6 април им предстои участие в Седемнадесети Международен конкурс за класическа китара – Кюстендил.

продължава>
 

Концерт на възпитаниците на НЧ “Възродена искра – 2000” участвали в Националните конкурси „Орфеево изворче” и „Орфеева дарба”

Днес от 17:30 часа в Дом „Петко Стайнов” ще се представят участниците в Националните конкурси „Орфеево изворче” – Стара Загора и „Орфеева дарба” – София.

продължава>
 

Китаристите на НЧ “Възродена искра – 2000” участваха в Дни на класическата китара – Варна

На 23 – 24 март 2013 год. се проведе 26-то издание на Дни на класическата китара в гр. Варна.

продължава>
 


Страница 58 от 71

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
01 НОВИНИ