Наградени участници в първия литературен конкурс „Розата – красивият символ на България”

За първа година в рамките на Празника на розата се организира литературния конкурс „Розата – красивият символ на България”.

продължава>
 

Концерт „Магията – талант”

НЧ „Възродена искра – 2000” и Военен клуб - Казанлък  на 03 юни от 18:30 часа организират концерт „Магията – талант” на сцената на Военен клуб.

продължава>
 

Смесен камерен хор “Севтополис” посрещна гости от Франция

Сборен смесен хор Париж – Франция с диригент Цветан Добрев и Смесен камерен хор „Севтополис” с диригент Дора Кошева изнесоха концерт от 18:00 часа на 10 май 2013 год., петък  в Исторически музей „Искра”.

продължава>
 

Призово място за възпитаничка на музикалния педагог Мариана Мъгева

От 01 – 03 май 2013 год. се проведе Национален младежки конкурс за популярна песен „Петнадесет лалета” в гр. Хисаря под патронажа на вицепрезидента Маргарита Попова.

продължава>
 

Смесен камерен хор „Севтополис посреща гости от Франция

Смесен камерен хор „Севтополис” при  НЧ „Възродена искра – 2000” продължава традицията да посреща гости от чужбина и страната.

продължава>
 

Концерт на испански фламенко китарист

През 2012 год. казанлъчани успяха да се докоснат до виртуозите на китара Йоханес Мйолер – Швеция и Стенли Джордан – САЩ. Отново гражданите ще имат възможността да видят и чуят изпълнител на една от най-добрите китарни школи в света.

продължава>
 

За четвърти пореден път Казанлъшките китаристи при НЧ „Възродена искра -2000” се завърнаха с награди от Международния конкурс за класическа китара – Кюстендил

От провелият се от 3 - 6 април Международен форум за класическа китара в гр. Кюстендил учениците на преподавателя Стефан Христов се завърнаха с три награди.

продължава>
 


Страница 58 от 72

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
01 НОВИНИ