Международно признание в Италия за Весела Паунова и нейната учителка г-жа Мариана Мъгева от НЧ,,Възродена Искра - 2000”

Под мотото ,,За чисто небе и спокойно бъдеще” се проведе Шестото издание на традиционния  международен фестивал за  музикално и танцово изкуство за деца и младежи,,Орфей в Италия” в Лидо ди Иезоло от 10.09-14.09.2013г.

продължава>
 

Лятната занималня при НЧ „Възродена Искра – 2000” приключи с обещания за нови срещи

На 30 август 2013 год. приключиха летните забавления на децата от лятната занималня при НЧ „Възродена искра – 2000”. За трета поредна година малчуганите имаха възможността да играят, да творят и да се обучават.

продължава>
 

НЧ “Възродена Искра – 2000” работи по проект в село Белица

25 младежи от пет държави се събраха в село Белица, община Трявна, на младежкия обмен „Повикът на дивото”. Проектът е финансиран от програмата „Младежта в действие”, като домакин на проявата бе  НЧ „Възродена Искра- 2000”.

продължава>
 

Дружество „Тракия” при НЧ „Възродена Искра – 2000” отличени на Националния събор „Богородична стъпка“

През почивните дни на Старозагорските минерални бани се проведе осмото издание на Националния тракийски фолклорен събор „Богородична стъпка“. Над 4000 самодейци от цялата страна се включиха в поредното издание на събора, което за първи път се проведе в два дни.

продължава>
 

Казанлъшки пианист представи България на Международен фестивал

Третото издание на Международния академичен фестивал за камерна музика  се проведе в Габрово. В него участваха 35 преподаватели, студенти и ученици най-вече от САЩ, а редом с тях за пръв път имаше и деца от Англия, Япония, Китай, Латвия и България. Директор на фестивала е цигуларят Камен Петков, който живее и работи в Спрингфийлд /САЩ/.

продължава>
 

Пленер в Копривщица на школа „Ренина” при НЧ „Възродена искра – 2000”

Школата за изобразително изкуство “Ренина” при НЧ „Възродена искра – 2000” и Сдружение „Бъдеще за деца с увреждания” от 9 до 14 юли проведоха традиционният си летен пленер.

продължава>
 

Смесен камерен хор „Севтополис” посреща гости от Румъния

Смесен камерен хор „Севтополис” с диригент Дора Кошева при  НЧ „Възродена искра – 2000” продължава традицията да посреща гости от чужбина и страната.

продължава>
 


Страница 55 от 71

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
01 НОВИНИ