Китаристите на НЧ „Възродена Искра – 2000“ отново прославиха Казанлък и България

Отново победа, но този път още по-впечатляваща! На Седмият международен конкурс за китаристи в гр. Гандия-Испания двама от учениците на Стефан Христов от Клас по китара към НЧ ,,Възродена Искра – 2000“ спечелиха първите места.

продължава>
 

Дебютна награда за дуета Габи Жекова и Любомир Фънев

Първото участие за Габриела Жекова и Любомир Фънев , като дуетна формация на IX-тия Национален конкурс за вокални формации,,Хармония’’2022гр. Стара Загора, организиран от читалище ,,Родина’’ завърши с успех.

продължава>
 

Да посрещнем лятото с музика

Школа по пиано и поп пеене „Орфей“ с музикален педагог Мариана Мъгева към НЧ „Възродена Искра – 2000“ организира годишен концерт „Да посрещнем лятото с музика“. 

продължава>
 

„Дъжд“ от награди за БТЦ „Грация“ в Белград

Незабравим и емоционален финал на настоящия си творчески сезон поставиха възпитаничките на балетните педагози Алла и Юлиана Ангелови в съседна Сърбия.

продължава>
 

Поезия и музика срещат любовта

Музикално – поетична вечер „Поезия и музика с любов“ се организира от Школа по поп пеене „Орфей“ с музикален педагог Мариана Мъгева при  НЧ „Възродена Искра – 2000“ и Общински театър „Любомир Кабакчиев“ на 21 юни от 19:00 часа в Алиолувата къща.

продължава>
 

Нови награди за Балетен танцов център „Грация“ при НЧ „Възродена Искра – 2000“

Казанлъшките грации се завърнаха с отличия от шестото издание на Sofia Open Dance Festival-KIDS 2022, състоял се на 4 юни в зала Арена Армеец-Тренировъчна.

продължава>
 

Младите таланти от Школа „Орфей“ при НЧ „Възродена Искра – 2000“ с нови награди

Малката певица Белослава Зелямова на 7 г. и пианистката Даниела Калчева на 12 г. получиха първите си награди за 2022 г. от Международен конкурс във ВеликоТърново и Национален конкурс в Пловдив, които се проведоха от 27 до 29.05.2022 г.

продължава>
 


Страница 6 от 72

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
01 НОВИНИ