Регионален конкурс за детска рисунка "Долината на розата и тракийските царе"

    ВХОД

     

      

Казанлъшките китаристи с награди от Национален конкурс във Велико Търново

Класът по класическа китара с преподавател Стефан Христов при НЧ „Възродена Искра – 2000“ за първи път взе участие в Национален конкурс за инструменталисти и народни певци „Търновград“ на 12 – 13 април 2017г.

продължава>
 

Пролетен хоров празник

На 23 април 2017 г. от 11:30 часа в Исторически музей „Искра”  за четвърта поредна година ще се проведе Пролетен хоров празник организиран от НЧ „Възродена Искра – 2000” и смесен камерен хор „Севтополис“ с диригент Дора Кошева. За втора година празникът е част от Националната инициатива „България пее” на Българския хоров съюз.

продължава>
 

БТЦ „Грация“ с нови успехи

На 9 април се проведе III Балкански олимпийски фестивал Balkan Dance Olympiad „Наследието на Балканите“ в залата на Руски център РКИЦ - София.

продължава>
 

НЧ „Възродена Искра – 2000“ организира концерт на класовете по класическа китара

На 05 и 06 април от 18:00 часа във Военен клуб – Казанлък учениците от класовете по класическа китара на преподавателите Стефан Христов при НЧ “Възродена искра – 2000” и Манчо Караилиев ще представят музикални произведения от различни жанрове и епохи.

продължава>
 

Успешен старт за Школата за забавна песен при НЧ „Възродена Искра – 2000“

През месец март талантливите певици от Школата за забавна песен с вокален педагог Мариана Мъгева при НЧ „Възродена Искра – 2000“ спечелиха пет нови награди от два конкурса.

продължава>
 

Нови заслужени отличия за балерините от БТЦ "Грация"

На 18 и 19. 03. 2017г. в Дом на културата „Борис Христов“, гр. Пловдив се проведе Българският квалификационен конкурс “Dance World Cup” – 2017 от където БТЦ „Грация“ се завърна с пет  първи, едно второ, едно трето отличие и една специална награда.

продължава>
 

Пролет е...

Част от творческите състави на НЧ „Възродена искра – 2000” ще поднесат своя пролетен поздрав на 22 март от 17:00 часа в салона на читалището.

продължава>
 


Страница 1 от 42

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
01 НОВИНИ