Конкурс за детска песен "С песен да възродим доброто"

Първият регионален конкурс „С песен да възродим доброто” стартирана 30 март в НЧ „Възродена Искра 2000” в Казанлък. „На добър час” на талантливите малки певци от община Казанлък , Стара Загора и Карлово пожела кметът Галина Стоянова. Тя поздрави организаторите от читалище „Възродена Искра 2000” за чудесната инициатива да съберат талантите в конкурс, обединен от песента в името на добротата в света.
В двата състезателни дни ще се борят за призовите места 26 индивидуални изпълнители в две възрастови групи – 7-10 години, 11-16 години, и 15 формации, също в двете възрастови групи.
На 31 март ще бъдат ясни победителите, определени от жури в състав Яна Делирадева, ръководител на хор „Детска китка” – Пловдив, и преподавател в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство, Марияна Мъгева, преподавател по музика в СОУ „Екзарх Антим І”, и Златин Джеджев, главен експерт в отдел „Култура и туризъм” в община Казанлък.
Ще бъде връчена и специална награда и грамота на Община Казанлък, както и специална награда за артистично представяне на НЧ "Възродена искра - 2000".

 

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
Конкурс за детска песен "С песен да възродим доброто"