Певците на Школа „Орфей“ с престижни награди от два конкурса

Младите певци Ники Николаев и Боян Джапунов от Школа „Орфей“ с вокален педагог Мариана Мъгева при НЧ „Възродена Искра – 2000“ се завърнаха с първи места и златни медали от два национални конкурса – Велико Търново и Банско, състояли се в първите дни на месец декември.

 

В гр. Велико Търново се преведе IX Национален конкурс за вокално и танцово изкуство „Звезден сблъсък“ с председател на журито, голямата българска певица Маргарита Хранова. Ники Николаев спечели първо място и статуетка в кадегория „Рок“ за песента  „Ча-ча-ча“, която изпя на финландски език и второ място за италианска песен от репертоара на Тото Котуньо.

В гр. Банско се проведе XXXIX Международен фестивал на изкуствата „Утринна звезда“, където Боян Джапунов се представи много добре и спечели аплодисментите на жури и публика с изпълненията си на песни от репертоара на Орлин Гораноя и Елвис Пресли. Той бе отличен с първо място комплексно за двете си песни и бе поканен да пее на Галаконцерта на фестивала.

Певците на Школа „Орфей“ Николай Иванов, Николай Николаев и Боян Джапуноя са много активни и желаят да развиват музикалните си заложби. С радост пеят на нови сцени в България, обменят музикални идеи и записват професионално свои кавъри на популярни песни.

През месец декември на г-жа Мариана Мъгева и певците от Школа „Орфей“ предстоят много коледни участия, които ще повдигнат празничния дух с хубава музика.

 

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
Певците на Школа „Орфей“ с престижни награди от два конкурса