Една мечтана среща с „повелителите“ на Аржентинското танго

Ако обичате динамичната музика на Аржентина и Южна Америка... Ако харесвате пулсиращия ритъм на аржентинското танго... Исторически музей „Искра“ и Художествена галерия - Казанлък отварят врати на 16 октомври 23 г. (понеделник) от 18:00 часа с вход свободен за всички ценители на музиката!

Ще имате уникалната и неповторима възможност да чуете виртуозите на бандонеона и пианото – композиторите Даниел Бинели и Поли Ферман свирили на една сцена  с Астор Пиацола – композиторът увековечил аржентинското танго! И всичко това с ,,Обич за Казанлък"!

Заповядайте!

Кои са двамата изпълнители?

Даниел Бинели

Звезда в Аржентина и единствената жива легенда от оркестъра на Астор Пиацола. Световно известен композитор, аранжор, майстор на бандонеона. Бил е член на танго оркестъра на Освалдо Пулиезе и секстета на Астор Пиацола.

Поли Ферман

Световно известен виртуозен пианист, музикален ръководител, педагог, водещ интерпретатор на музиката на Америка, тя пленява публиката с изключителни изпълнения на произведения от латиноамерикански композитори и, разбира се, творчеството на краля на Танго нуево - Астор Пиацола.

 

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
Една мечтана среща с „повелителите“ на Аржентинското танго