Школа за изобразително изкуство

ШКОЛА "РЕНИНА" В СВЕТА НА ИЗОБРАЗИТЕЛНОТО ИЗКУСТВО
С РЕНИНА ЛЕКОВА

Живопис, Графика, Скулптура, Конструиране и Приложни изкуства
изложби, пленери, конкурси

В ИЗКУСТВОТО НЯМА ВЪЗРАСТ, ПОЛ, РАСИ И РЕЛИГИИ!

ВАЖНО Е ЖЕЛАНИЕТО И НЕГОВАТА СИЛА!

Школа по пиано и забавна песен
Школата по пиано и забавна песен има за цел да събуди интереса и приобщи желаещите към голямото семейство на музиката.
Школа "AMARANT" - английски език за деца и ученици
Езикова школа "Амарант" е основана през 2010 г. от Янка Маркова-Иванова, завършила българска филология (бакалавърска степен) и английска филология (магистърска степен). Обучението се осъществява целогодишно от 1 октомври до 15 или 30 юни в зависимост от програмата на учениците.
Курс по английски език за възрастни
Обучението по английски език за възрастни и ученици при НЧ "Възродена искра – 2000" се организира и осъществява от Дружество за разпространение на знание Стара Загора – клон Казанлък.
Смесен камерен хор "Севтополис"
Смесен камерен хор "Севтополис" е създаден през 2002 г. към Военен клуб в гр. Казанлък. За кратко време хорът се утвърждава в концертния живот на града и участва в национални фестивали на военните клубове, като всяка година печели престижни награди и най-вече признанието на публиката. Изнася концерти в Храм-паметник "Рождество Христово" гр.Шипка, както и в църквите в гр. Казанлък.
Театрално студио United avangard artist

Клуб за български народни танци
Българският танцов фолклор е отражение на живота на нашия народ, на неговото историческо развитие, на неговите дарби, нрави и обичаи. Клуб за български народни танци предлага обучение за любители.Заповядайте при нас, за да усетите духа на народните танци.
Клуб по паневритмия
Паневритмията обединява в себе си музика, поезия, движение и мисъл в хармонично цяло.
Клуб по Винг чун
Винг Чун, Уинчун е китайско бойно изкуство, възникнало в южен Китай. Този боен стил е особено ефективен при близък бой и се определя от пестеливи движения, устойчиви пози и практична насоченост, като техниките му са построени на желязна логика.
Гергана Начева - инструктор на курс по Zumba
Гергана Начева танцува балет от 6 годишна възраст. Завършва висшето си образoвание в Музикалната Академия "Панчо Владигеров" със специалност - балетен педагог и хореограф. 5 години е преподавател в детска танцова школа в Гърция. Създава своя школа за балет, модерни танци и хип-хоп " Финес" в Казанлък. Повече от година е зумба инструктор ,а от съвсем скоро и инструктор по Steel combat i Steel tonic.
Танцово студио
Това е мястото, където вашите деца се докосват до магията на танца. Усъвършенстват знанията за танца, развиват и доразвиват танцувалния си талант.
Балетна школа "Грация"
Балетна школа "Грация" е създадена през 1981 год. През 1982 г. на база балетната школа е сформиран Представителен балетен ансамбъл. Инициатор и организатор в създаването на балетната школа от нов тип и по-късно на представителния ансамбъл е опитната педагожка и хореограф, възпитаничка на днешния Московски университет по култура и изкуства Алла Ангелова.
Школа по класическа китара - преподавател Стефан Христов

Обучение по китара, като нещо повече от забавление.

Ансамбъл "Гъдулица"
Идеята за „Гъдулица”  е на художествения ръководител  Димитър Гайдаров...
 

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
ВСИЧКИ ДЕЙНОСТИ