Поздравления и подаръци за ръководителите на БТЦ „Грация” по повод 30-годишнината от създаването на Представителен балетен ансамбъл „Грация”

"Грация" подари на Алла истинска звезда от Вселената написана от Диана Рамналиева.
Възпитаничките на Алла Ангелова, балетният педагог, донесъл на Казанлък стотици национални и международни награди от фестивали и конкурси, подариха на своята преподавателка истинска звезда от съзвездието Стрелец, придружена с нарочен сертификат. Изненадата децата връчиха по време на официалната част преди балетния спектакъл „Зимна приказка”, с който бе отбелязана 30-годишнината от създаването на Представителен балетен ансамбъл „Грация” – Казанлък. Алла и нейната дъщеря Юлиана през последната година работят в Народно читалище „Възродена Искра - 2000”.

Сътрудничество с детската балетна формация от побратимения с Казанлък руски град Толияти, подари символично кметът на Казанлък Галина Стоянова, която се завърна от област Самара само преди седмица. При срещите си в Толияти, Стоянова била впечатлена от интереса на професионалистите към школата на Алла и затова поканила нейни колеги – педагози и техни възпитаници по време на Празника на розата догодина, за установяване на сътрудничество с „Грация”, стана ясно при публичното поздравление на кмета на сцената на Военния клуб, където се проведе Коледния празник.

Звездички, снежинки, зайчета, огнени испанки, страстни персийки и игриви индийки на палци и в пачки, възторгнаха публиката във Военния клуб. Символични поздрави с германски танци, италианска тарантела, руски песни и пляски, полски народни ритми, внесоха Коледа в сърцата на отбраната публика, родители и гости.

„Грация” е носител на „Гранд при”, Световната Купа в категория „Класически балет – малка група деца до 11 г.” на Световния IDO шампионат във Франкфурт през тази година, донесла най-много отличия на Балетно-танцовия център на Алла. За годишнината поздрав към рождениците отправи и Николай Александров от името на Настоятелството на „Възродена Искра - 2000”, предоставило през тази година нова балетна професионална зала на танцовите таланти.

 

facebook

 

Всички права запазени. © 2012 Дизайн и разработка: "Казанлък инфо" www.kazanlak-bg.info
Поздравления и подаръци за ръководителите на БТЦ „Грация” по повод 30-годишнината от създаването на Представителен балетен ансамбъл „Грация”